Olen lumoutunut Teppo-nimisen miehen tarinoinnista, hän aikoo kaataa 100 naista vuoden aikana, sillä tuli lyöneeksi vetoa ystävänsä kanssa asiasta. Juttu oli lähtenyt siitä, että Teppo oli huonosti sujuneen kapakkaillan jälkeen arvellut toimineensa yhtä tyhmästi kuin opiskeluaikanaan, jolloin oli saanut pakit ainakin sadalta naiselta vuodessa. Hän halusi kompensoida tilanteen, sillä tähän mennessä (37v.) kerätyllä tiedolla hänen pitäisi pystyä hoitamaan nuo sata vuodessa, mitä ystävä epäili suuresti. Ja siitä siis syntyi vedonlyönti, joka on tietysti fiktiota tai sitten ei.

Hauskinta siinä on se, että koska monet ovat valmiita uskomaan sen todeksi ja juttu leviää kuin flunssa, kohta Helsingissä voi iskeä naisia esittäytymällä : "Hei, mä olen Teppo"! Sillä niin moni on kommenteissa ilmoittautunut vapaaehtoisesti kaadettavaksi, jota Teppo saisi vedon voitettua. Kaikkia huolestuttaa naisten suuri lukumäärä, eihän siitä voi selviytyä kuin haaremin omistaja, jos sellainenkaan fyysisesti...Siis jos juttu olisi totta ja miehen olisi iskettävä noin joka kolmas päivä uusi nainen sekä hoidettava päivätyönsä ja muut elämän velvollisuudet, epäilenpä että coitustiheys alkaisi jo tuntua työltä sekin.

Blogin idea on mainio, kaikilla tuntuu olevan sanansa sanottavana asiasta (kuten myös minulla, palasin vaan omaan työhuoneeseeni pohdiskelemaan, sillä tuntuu turhalta kommentoida paikassa, missä useat ihmiset ovat jo sanoneet saman mitä minäkin sanoisin). Tuulisen paikan Teppomies saikin teemallaan aikasiksi, sillä häntä arvostellaan kaikesta, niin kirjoitusvirheistä, pinnallisuudesta kuin filosofiapohdiskeluistakin. Ihan äkkiä ei tule mieleen toista lokia, jossa ihmiset kävisivät niisimään noin rankasti henkilön kirjoituksia. Seksistä puhuminen kiihottaa, aina. Ja kaikenlaisia tunteita, ei vain seksuaalisia.